Polityka prywatności

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

1. Administratorem serwisu internetowego funkcjonującego pod domeną www.deltawynajem.pl zwanego dalej Serwisem, jest Delta z siedzibą w Elblągu, przy ul. Niskiej 6, NIP: 5780007516, REGON: 170037534.

2. Strona główna serwisu, oraz podstrona Kontakt posiadają formularz kontaktowy umożliwiający przesyłanie zapytań ofertowych dotyczących usług świadczonych przez Deltę. Za pomocą formularza kontaktowego użytkownik może przesłać do firmy Delta następujące dane: imię i nazwisko, adres e-mail, treść wiadomości.

3. Dane osobowe ujawniane w formularzu kontaktowym są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 roku, Nr 101, poz. 926 ze zm.) po wyrażeniu przez użytkownika zgody na ich wykorzystanie i przetwarzanie poprzez kliknięcie przycisku „Prześlij”. Wyrażona w ten sposób zgoda użytkownika jest udzielana wyłącznie na rzecz firmy Delta do celów statystycznych oraz marketingowych. Administratorem danych osobowych jest Delta.

4. Użytkownik, którego dane osobowe są przetwarzane ma prawo:

  • wglądu do swoich danych
  • uzupełniania danych
  • uaktualnienia danych
  • sprostowania danych
  • stałego lub czasowego wstrzymania przetwarzania danych
  • usunięcia danych

Wgląd do danych, uzupełnianie, uaktualnianie, sprostowanie, wstrzymanie, usunięcie danych odbywa się na podstawie żądania użytkownika przesłanego na adres e-mail: delta@delta.elblag.pl. Żądanie powinno zawierać imię i nazwisko użytkownika.

5. Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies), które nie zawierają żadnych danych osobowych. Pozwalają one na kierowanie reklam tekstowych lub graficznych na listy remarketingowe w narzędziu Google AdWords przez firmę Delta.

6. Serwis funkcjonujący pod domeną www.deltawynajem.pl zbiera w sposób automatyczny dane dotyczące odwiedzin użytkowników, takie jak:

  • adres IP
  • typ systemu operacyjnego
  • typ przeglądarki
  • typ urządzenia
  • kraj
  • miejscowość

7. Uzyskane informacje o użytkownikach są poufne i Delta nie będzie ich przekazywać przedmiotom trzecim. Wyjątkiem jest obowiązek przekazania informacji na wezwanie odpowiednich organów tj. policja, prokuratura, sąd zgodnie z obowiązującym prawem.